Osnovna i srednja muzička škola "Amadeus"

U skladu sa odlukom vlade Republike Srbije o objavljivanju vandrednog stanja na teritoriji cele republike, a shodno odluci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog  razvoja da nastava mora biti održana na daljinu u skladu sa mogućnostima školske ustanove, Osnovna i srednja muzička škola Amadeus je organizaciju svog rada zvanično prilagodila odlukama.

Nastava u Osnovnoj i srednjoj muzičkoj školi Amadeus  se do daljnjeg sprovodi na daljinu

POZOVI I ZAKAŽI PRIJEMNI ONLINE

REDOVNO ILI VANREDNO ŠKOLOVANJE

Možete upisati bez obzira na godine starosti!

PREZENTACIJU ŠKOLE MOŽETE POGLEDATI NA

AUDICIJA za stipendiste MŠ Amadeus

Osnovna i srednja muzička škola „Amadeus“ je obezbedila

STIPENDIJE

za najtalentovanije polaznike u školskoj 2020/2021.g

Kao vodeći promoter muzičkog obrazovanja u zemlji muzička škola „Amadeus“, prvi put posle 16 godina rada sponzoriše mlade talente!

Na AUDICIJU za stipendiste  muzičke škole „Amadeus“ mogu da se prijave deca uzrasta od 5 do 15 godinakoja lepo pevaju ili žele da sviraju neki instrument.

Stručni žiri sastavljen od licenciranih pedagoga muzičke škole „Amadeus“ oceniće pevanje kandidata i odabrati najuspešniju decu  koja će imati priliku da osvoje

stipendiju u školskoj

SVEČANA AKADEMIJA O ŽIVOTU SVETOG SAVE

Svečana akademija o životu Svetog Save je projekat učenika i profesora MŠ Amadeus koji se sastoji od duhovnog muzičkog programa i literarnih tačaka. Muzički program sastavljen je od duhovnih i rodoljubivih pesama u izvodjenju  hora "Amadeus", učenika muzičke škole kojim rukovodi prof. Daniela Ivanović.  Literarne tačke u obliku male predstave su zasnovane na tekstovima o životu i učenju Svetog Save. 

Muzička škola "Amadeus" dugi niz godina ima saradnju sa Srpskom Pravoslavnom crkvom i program povodom Dana svetog Save škola tradicionalno organizuje u nekom od hramova.

Dani Amadeusa /proslava 16 godina rada škole

Muzička škola Amadeus je u toku decembra meseca organizovala serijal koncerata pod nazivom DANI AMADEUSA. Tom prilikom učenici škole pripremili su nekoliko projekata:  mjuzikl  "Mocartov muzički vremeplov", Svečanu akademiju - KONCERTOLOGIJA i veče filmske muzike.  Povodom proslave 16 godina rada škole koncerte su ulepšali i polaznici vrtića predškolske ustanove Čukarica i predškolske ustanove Novi Beograd. U velikom broju uživali smo u duvanju svećica, tortama i lepim zvucima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Muzikopisi

PROJEKAT UČENIKA ŠKOLE 

Ciklus koncerata pod nazivom MUZIKOPISI u potpunosti je delo učenika škole. Svake školske godine učenici srednje muzičke škole Amadeus  osmisle temu i predstave svoj projekat profesorima i publici. 

FESTIVAL "Mali Amadeus" i AUDICIJA

 

5. FESTIVAL MALI AMADEUS 

13. MEĐUNARODNI  FESTIVAL MUZIKE AMADEUS  - prestižno takmičenje učenika osnovnih i srednjih muzičkih škola iz zemlje i inostranstva u Beogradu ove godine traje od 16. maja do 21. juna.

 

Prvi dan festivala svečano će biti otvoren povorkom mališana kroz Tašmajdanski park do pozorišta „Duško Radović“ gde će svi u glas otpevati pesmu „Nek svud ljubav sja“. Potom će na sceni pozorišta početi takmičenje polaznika Beogradskih predškolskih ustanova

– 5. FESTIVAL VRTIĆA „MALI AMADEUS“.

Predškolske ustanove koje imaju stručnu saradnju sa MŠ Amadeus imaju priliku da se 

Muzički trenutak

Tokom dugogodišnjeg rada sa učenicima svih generacija, profesori naše škole proizveli su originalan program. Metodički dobro osmišljena i umetnički nadahnuta saradnja učenika i profesora dovela je do finalnog programa MUZIČKI TRENUTAK! Pre svega, napravljen je sa ciljem da na interaktivan i kreativan  način pomogne učenicima da savladaju redovan  plan i program. Kod polaznika razvija maštu, kreativnost, timski rad, podstiče razmenu ideja i slobodu izražavanja kroz muzičke forme.
Muzički trenutak predstavlja ciklus koncerata koje škole organizuje više puta u toku školske godine.

Festival Amadeus i Mali Amadeus

 13. MEĐUNARODNI FESTIVAL MUZIKE  "AMADEUS"

u Beogradu 

16. maj - 21. jun

Imamo veliku čast da Vam predstavimo 13. po redu MEĐUNARODNI FESTIVAL MUZIKE AMADEUS u Beogradu, za učenike svih predškolskih, osnovnih i srednjih muzičkih  škola iz zemlje i inostranstva. Takmičarskog je karaktera, a najbolji učesnici osvojiće nagradu (laureat, prvu, drugu, treću nagradu ili pohvalu)  i imaće priliku da nastupe na nekom od svečanih  koncerata u okviru revijalnog dela festivala.

Festival Amadeus počinje 16. maja takmičenjem najmlađih učesnika u muzičko- scenskom nastupu pod nazivom "MALI AMADEUS", a

Pages