FESTIVAL "Mali Amadeus"

Festival "Mali Amadeus" je takmičenje vrtića i predškolskih ustanova u muzičko scenskom nastupu, u organizaciji Osnovne i srednje muzičke škole Amadeus.Polaznici vrtića se sa svojim uvežbanim grupnim nastupima (plesna/muzička tačka, skeč..) predstavljaju žiriju koji im po završetku nastupa dodeljuje diplome. 

Ove godine festival je osmišljen kao interaktivna radionica upoznavanja predškolaca sa muzičkom školom, najznačajnijim kompozitorima i muzičkim instrumentima.

Festival Amadeus

Имамо велику част да Вам представимо 

14. МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ МУЗИКЕ "АМАДЕУС"

намењен свим ученицима основних и средњих музичких школа и студиа из земље и иностранства. 

Фестивал Амадеус је јединствен у земљи и има за циљ мотивацију младих уметника да кроз сваки наступ унапређују своје извођачко умеће. Такмичарског је карактера, а код ученика развија вештину свирања, музичко образовање, љубав према уметности и такмичарски дух.

Osnovna i srednja muzička škola "Amadeus"

Poštovani roditelji,

Prema svim zdravstvenim i pedagoškim merama, naša škola je napravila dinamiku rada na sledeći našin:
Nastava solfeđa i teoretskih predmeta za učenike osnovne i srednje muzičke škole Amadeus odvija se online preko viber i zum aplikacije u terminima koji su dogovoreni sa predmetnim nastavnikom.
U prostorijama škole na Banovom brdu  održavaju se časovi solfeđa: sredom i subotom za učenike osnovne muzičke škole koji su se opredelili da nastavu prate u školi ili dolaze na povremene konsultacije sa predmetnim profesorom.
Nastava instrumenta realizuje  se u dogovoru sa

SVEČANA AKADEMIJA O ŽIVOTU SVETOG SAVE

Svečana akademija o životu Svetog Save je projekat učenika i profesora MŠ Amadeus koji se sastoji od duhovnog muzičkog programa i literarnih tačaka. Muzički program sastavljen je od duhovnih i rodoljubivih pesama u izvodjenju  hora "Amadeus", učenika muzičke škole kojim rukovodi prof. Daniela Ivanović.  Literarne tačke u obliku male predstave su zasnovane na tekstovima o životu i učenju Svetog Save. 

Muzička škola "Amadeus" dugi niz godina ima saradnju sa Srpskom Pravoslavnom crkvom i program povodom Dana svetog Save škola tradicionalno organizuje u nekom od hramova.

Dani Amadeusa /proslava 16 godina rada škole

Muzička škola Amadeus je u toku decembra meseca organizovala serijal koncerata pod nazivom DANI AMADEUSA. Tom prilikom učenici škole pripremili su nekoliko projekata:  mjuzikl  "Mocartov muzički vremeplov", Svečanu akademiju - KONCERTOLOGIJA i veče filmske muzike.  Povodom proslave 16 godina rada škole koncerte su ulepšali i polaznici vrtića predškolske ustanove Čukarica i predškolske ustanove Novi Beograd. U velikom broju uživali smo u duvanju svećica, tortama i lepim zvucima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Pages