FESTIVAL "Mali Amadeus"

Festival "Mali Amadeus" je takmičenje vrtića i predškolskih ustanova u muzičko scenskom nastupu, u organizaciji Osnovne i srednje muzičke škole Amadeus.Polaznici vrtića se sa svojim uvežbanim grupnim nastupima (plesna/muzička tačka, skeč..) predstavljaju žiriju koji im po završetku nastupa dodeljuje diplome. 

Ove godine festival je osmišljen kao interaktivna radionica upoznavanja predškolaca sa muzičkom školom, najznačajnijim kompozitorima i muzičkim instrumentima.

Festival Amadeus

REZULTATE TAKMIČENJA SA PREPORUKOM ŽIRIJA ZA KOMPOZICIJE KOJE ĆE UČENICI IZVODITI NA REVIJALNIM KONCERTIMA MOŽETE PREUZETI NA DNU STRANICE. UKOLIKO ŽELITE DA PROMENITE REPERTOAR MOLIMO VAS DA TO UČINITE PUTEM E-ADRESE SKOLE: skola@amadeus.edu.rs

 

Имамо велику част да Вам представимо 

14. МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ МУЗИКЕ "АМАДЕУС"

намењен свим ученицима основних и средњих музичких школа и студиа из земље и иностранства. 

Фестивал Амадеус је јединствен у земљи и има за циљ мотивацију младих уметника да кроз сваки наступ унапређују своје извођачко умеће.

Osnovna i srednja muzička škola "Amadeus"

Poštovani roditelji,

Prema svim zdravstvenim i pedagoškim merama, naša škola je napravila dinamiku rada na sledeći našin:
Nastava solfeđa i teoretskih predmeta za učenike osnovne i srednje muzičke škole Amadeus odvija se online preko viber i zum aplikacije u terminima koji su dogovoreni sa predmetnim nastavnikom.
U prostorijama škole na Banovom brdu  održavaju se časovi solfeđa: sredom i subotom za učenike osnovne muzičke škole koji su se opredelili da nastavu prate u školi ili dolaze na povremene konsultacije sa predmetnim profesorom.
Nastava instrumenta realizuje  se u dogovoru sa

SVEČANA AKADEMIJA O ŽIVOTU SVETOG SAVE

Svečana akademija o životu Svetog Save je projekat učenika i profesora MŠ Amadeus koji se sastoji od duhovnog muzičkog programa i literarnih tačaka. Muzički program sastavljen je od duhovnih i rodoljubivih pesama u izvodjenju  hora "Amadeus", učenika muzičke škole kojim rukovodi prof. Daniela Ivanović.  Literarne tačke u obliku male predstave su zasnovane na tekstovima o životu i učenju Svetog Save. 

Muzička škola "Amadeus" dugi niz godina ima saradnju sa Srpskom Pravoslavnom crkvom i program povodom Dana svetog Save škola tradicionalno organizuje u nekom od hramova.

Dani Amadeusa /proslava 16 godina rada škole

Muzička škola Amadeus je u toku decembra meseca organizovala serijal koncerata pod nazivom DANI AMADEUSA. Tom prilikom učenici škole pripremili su nekoliko projekata:  mjuzikl  "Mocartov muzički vremeplov", Svečanu akademiju - KONCERTOLOGIJA i veče filmske muzike.  Povodom proslave 16 godina rada škole koncerte su ulepšali i polaznici vrtića predškolske ustanove Čukarica i predškolske ustanove Novi Beograd. U velikom broju uživali smo u duvanju svećica, tortama i lepim zvucima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Pages