Muzički trenutak

     -AKADEMIJA MUZIČKIH PROGRAMA-

 „ROYAL MOCARTORIUM“     

    Najnoviji programi muzičke škole Amadeus

 MUZIČKI TRENUTAK!

 
Tokom dugogodišnjeg rada sa učenicima svih generacija, profesori naše škole proizveli su originalan program. Metodički dobro osmišljena i umetnički nadahnuta saradnja učenika i profesora dovela je do finalnog programa MUZIČKI TRENUTAK! Pre svega, napravljen je sa ciljem da na interaktivan i kreativan  način pomogne učenicima da savladaju redovan  plan i program. Kod polaznika razvija maštu, kreativnost, timski rad, podstiče razmenu ideja islobodu izražavanja kroz muzičke forme i podržava kompletnu realizaciju projekata kao što su: mjuzikl, tematski koncerti, književne večeri.
 
Namenjen je redovnim polaznicima akademije, posvećenim i kreativnim budućim muzičkim umetnicima, uzrasta od 7 do 17 godina. 
 
Program MUZIČKI TRENUTAK! organizovan je u ciklusima od po 6 časova (subotom u terminu od 12:15 do 13 časova). Svaki ciklus obrađuje jedan od  projekata: mjuzikl, književno veče ili tematski koncert. Tim stručnih pedagoga radi sa polaznicima svih uzrasta, koji su organizovani u grupe  angažovane na određenim zadacima na projektu. Nakon završenog ciklusa projekat se predstavlja publici, u čemu učestvuju i profesori i polaznici akademije.
 
Cilj programaje da  kroz  aktivan rad na projektu  polaznici upoznaju: razne profesije koje se odnose na stvaranje nekog muzičko-scenskog dela, osnovne elemente dirigovanja i komponovanja, pripremu aranžmana za hor i orkestar, kompozitore i njihova dela, scenske forme i oblike, kao i internet prezentaciju.  Profesori nastoje da učenike animiraju i ohrabre u iznošenju ideja i njihovoj realizaciji.  Organizovana je  poseta muzičkom studiju „The Box Sound Studio“ koji se nalazi u prostorijama škole.
 
Program MUZIČKI TRENUTAK! počinje 18. novembra  2017. godine u terminu od 12:15 do 13 časova u prostorijama škole na Čukarici. Nastava je organizovana narednih 6 časova svake srede od 12: 15 do 13 časova. 
 
Svi zainteresovani učenici koji žele da budu polaznici programa potrebno je da na imejl škole skola@amadeus.edu.rs
 
pošalju: ime,  prezime  i broj telefona.
 
Cena svakog ciklusa je 2.200,00 dinara a uplatu je  neophodno obaviti u sekretarijatu škole, najkasnije do početka prvog časa.
 
 
Ostali programi na „Royal Mocartorium“ akademiji:
 
 
 
„Classic school“ 
 
„Modern music school“ 
 
Poseban inkluzivni program