Osnovna muzička škola "Amadeus"

snovna muzička škola "Amadeus" je za svoje polaznike pripremila posebne programe koji će ih na edukativni način uvesti u svet muzike.

Zakažite besplatan prijemni ispit za redovnu nastavu:

     - klavira, gitare, violine, violončela i solo pevanja.

  •  Prilagođen raspored časova
  •  Mogućnost privatnih časova
  •  Veliki broj javnih nastupa i koncerata u organizaciji škole
  •  Vanredno školovanje
  • Mogućnost ubrzanog školovanja 

 

U prijatnoj atmosferi i lepom ambijentu škole  organizujemo probe malog i velikog hora, orkestra i brojnih kamernih ansambala. Repertoar se formira u skladu sa Nastavnim planom i programom ali i na inicijativu samih učenika.

Učenici često nastupaju kao solisti i članovi različitih sastava na brojnim koncertima, društvenim i kulturnim događajima Beograda.

U toku svake školske godine učenici, zajedno sa roditeljima i nastavnicima, odlaze na brojne koncerte, operske i baletske predstave prilagođene njihovom uzrastu. Na taj način proširuju svoje znanje o muzici, interesovanje za umetnički i kulturni život grada u kojem žive i obogaćuju svoj unutrašnji svet.

Škola ima stalnu saradnju sa ustanovama kulture:  Madlenianum, Narodno pozorište, Zadužbina Ilije M. Kolarca, Kulturni centar Beograda, Kulturni centar Čukarica, Kulturni centar Rakovica i mnogim školskim i predškolskim ustanovama sa teritorije opština Čukarica i Novi Beograd i centar grada.

U prostorijama škole nalazi se  "The Box Sound Studio", za potrebe snimanja muzičkih materijala.